Radar är nordens ledande leverantör av lokal faktabaserad insikt
Radar levererar produkter och tjänster till såväl leverantörer som köpare av IT. Våra insikter och tjänster skapar möjligheten att styra, inte med svansen och information om vad som redan skett, utan med information om nuläge, planer och prioriteringar just nu.
Genom att kunna följa en krona genom ekosystemet så erbjuder Radar en unik detaljnivå för såväl IT-verksamhet som IT-leverantör på den lokala marknaden. Genom våra olika erbjudanden stärker vi våra kunders förmåga, lönsamhet och effektivitet efter lokala förutsättningar.

Radar Ecosystem Specialists driver olika bolag och satsningar med varumärket Radar inom IT-sektorn. Radar Group International, Radar Advisory Services och Radar Expertier är varumärken som tillhör bolaget.

Ämne för presentationen

Relationen mellan leverantör och beställare inom IT måste utvecklas.

Vi måste hitta vägar för att förändra relationer och styrning mot ökat partnerskap där man fokuserar på värde. Radar ger sin syn på den kommande prisutvecklingen i Sverige. Om hur kvalitetsutvecklingen förändrats hos de svenska IT bolagen, vilka risker och möjligheter som utvecklas i marknaden just nu. Radars rådgivare ger sin syn på hur man bör sätta upp en modell för ökat värdeskapande i sina leverantörsrelationer.

Hans Werner, Vd på Radar, har lång erfarenhet från IT-branschen och är en mycket efterfrågad föreläsare med omvärldsanalys, marknadsinsikt och de senaste trenderna inom IT-branschen som specialitet.

Presentatör

Hans Werner, Vd Radar Ecosystem Specialists