Advania erbjuder ett komplett utbud av IT-tjänster, plattformar, molnlösningar och stöd till företag och organisationer. Vår mission är att hjälpa våra kunder att förenkla IT-infrastrukturen, genom att förbättra funktionaliteten och reducera kostnaderna. Vi ser våra kunder som partners. Äkthet, ödmjukhet och delegerat ansvar är en del av Advanias företagskultur. Att fatta beslut närmast kunden, av dem som känner verksamheten bäst, är framgångsfaktorer som bidragit till att Advania lyckats behålla flexibilitet trots kraftig tillväxt. Advanias vision är att göra det möjligt för våra kunder att förbättra sitt resultat med hjälp av intelligent IT och expertis, genom partnerskap.

KEY NOTE – Presentation

Hur skapar du rätt Sourcing-strategi för IT i ett bolag i stark tillväxt i en bransch som digitaliseras kraftigt?

Hur säkerställer du rätt och bästa leverans när du inte känner till morgondagens krav?

Michael Asplund är CIO hos Coor, Nordens största leverantör av integrerade servicetjänster som fastighetsservice, restaurang och lokalvård.

Med djup erfarenhet som exekutiv inom IT-branschen och med spetskompetens inom infrastruktur, affärssystem och säkerhet, berättar Michael Asplund om Coors framgångsrecept för affärsutveckling genom Sourcing.

Talare

Michael Asplund
CIO hos Coor

Nordens största leverantör av integrerade servicetjänster som fastighetsservice, restaurang och lokalvård.

BREAK OUT – Presentation

IT-outsourcing hämmar organisationers innovation

Fredrik Örnhall, Sales Manager Managed Services, har lång erfarenhet av att arbeta med Advanias största kunder och partners som konsumerar managerade tjänster. Under sitt breakout-pass berättar han om hur Advania har en tydlig modell för att möta de allt snabbare och svårare krav som kommer från kundens verksamhet.

Vill du kunna jobba snabbare och smidigare, men framförallt smartare? För oss på Advania handlar det om att göra det både lättare och flexiblare med bibehållen säkerhet. Du ska kunna fortsätta utveckla och möta dina behov för din verksamhet – vi vill göra dig som IT-chef till kung i din verksamhet och för dina kunder.

Flexibilitet och agilitet är ledorden i vår sourcingleverans. Fredrik berättar om vår leverans som är hundraprocentigt svensk, men med flexibilitet att konsumera tjänster hos olika molnleverantörer. Det blir både tryggare och enklare och du som kund kan istället fokusera på verksamheten.

Talare

Fredrik Örnhall
Sales Manager Managed Services