AddPro – Vi skapar konkurrenskraft!

AddProkoncernen bedriver verksamhet inom området Säker & Effektiv IT och etablerades år 2000 för att skapa konkurrenskraft till våra kunder. AddPro är en av de främsta applikations- och molnintegratörerna i Sverige.

Med en kombination av topprankade konsulter, strategiska leverantörer, utvalda molntjänster, egna datacenter och 24/7 bemannad service desk kan AddPro förse kunderna med den bästa kombinationen av lösningar som uppfyller högt ställda verksamhetskrav. Vi utför jobbet med passion – eller inte alls!

Rankad nr 1 i Sverige av Radar Group för tillhandahållande av professional services inom IT och på att skapa värde för sina kunder.

Presentation

Funderar du på hur du utvecklar ett partnerskap som är fokuserat på flexibilitet, resultat, värde och innovation?

Tekniska utmaningar som ställs mot ökade krav från verksamhetenen och som skall utföras till en effektivare kostnad är idag en vardag för de flesta. Ett effektivt partnerskap med rätt partner är en förutsättning för att lyckas men vägen dit är inte lätt. Det krävs mycket från båda sidor för att gå i mål.

Kom och lyssna på Thomas Lorentzon hur han hittade och utvecklade sina partnerskap för att skapa maximal nytta för sin verksamhet.

Talare

Thomas Lorentzon, Director Global IT/IS på Polypeptide

Thomas Lorentzon, Director Global IT/IS på Polypeptide

Polypeptide är ett svenskt bolag och en av världens största oberoende kontraktstillverkare av terapeutiska peptider för kosmetiska, farmaceutiska och veterinära marknader med mer än 800 anställda på sex tillverkningsställen Frankrike , Indien ,
Belgien , Sverige  och USA

Thomas Lorentzon har en lång erfarenhet av att effektivisera partnerrelationer genom nya gemensamma affärsmodeller, innovativa partnerskap och hybrida leveransmodeller som skapar maximal nytta för verksamheten