Advania erbjuder ett komplett utbud av IT-tjänster, plattformar, molnlösningar och stöd till företag och organisationer. Vår mission är att hjälpa våra kunder att förenkla IT-infrastrukturen, genom att förbättra funktionaliteten och reducera kostnaderna. Vi ser våra kunder som partners. Äkthet, ödmjukhet och delegerat ansvar är en del av Advanias företagskultur. Att fatta beslut närmast kunden, av dem som känner verksamheten bäst, är framgångsfaktorer som bidragit till att Advania lyckats behålla flexibilitet trots kraftig tillväxt. Advanias vision är att göra det möjligt för våra kunder att förbättra sitt resultat med hjälp av intelligent IT och expertis, genom partnerskap.

KEY NOTE

Omvärlden förändras kontinuerligt, förändrade trender och ny teknik rusar mot oss i en allt snabbare takt. Viktigt för oss alla att hålla koll på trenderna som formar vårt samhälle.

Kom ihåg – det som fick dig till den plats du är på idag kommer inte få dig dit du vill vara imorgon.

Vi tror att den nya generationen av stadsarbetare kommer ändra vad vi köper och hur vi köper det. Morgondagens kund kommer ha ett större behov av skräddarsydda lösningar. Skiftet driver oss också mot en serviceledande ekonomi som styrs av efterfrågan. Är du som företagsledare beredd att se skiftet som en möjlighet? Bra – Satsa på en mer personlig produktupplevelse och tjänstehantering, förstå kunden på djupet och det kommer generera återkommande intäkter i framtiden.

Det är lätt att skrämmas av förändring. Men vi har alltid trott på att omfamna och njuta av alla möjligheter som framtiden ger oss.

Var inte rädd för att flytta ditt perspektiv – det kan bara förändra din verksamhet till det bättre!

Talare

Stefan Bergdahl, VD på HP Sverige

Stefan Bergdahl, VD på HP Sverige

Stefan Bergdahl är VD på HP Sverige. Stefan har en lång erfarenhet från IT-branschen och drivs av förändringar. Han försöker alltid se framåt för att förstå hur kunderna kan bli mer effektiva och hur HP kan hjälpa dem på deras resa. En annan drivkraft Stefan har är att han vill hjälpa människor att växa både inom arbetslivet och privat

BREAK OUT

Outsourcing av IT hämmar organisationers innovation.

Hur kan ni som organisation möta de allt snabbare och svårare krav som ställs på er verksamhet? Vill ni kunna jobba snabbare och smidigare, men framför allt smartare? För oss på Advania handlar det om att göra det både lättare och flexiblare utan att tumma på säkerheten. Ni ska kunna fortsätta utveckla och möta de behov som finns i er verksamhet – vi vill göra det enkelt för IT-chefen att bli kung i verksamheten och för dess kunder.

Talare

Fredrik Örnhall, Manager Sales Sourcing Stockholm på Advania Sverige

Fredrik Örnhall, Manager Sales Sourcing Stockholm på Advania Sverige

Fredrik har lång erfarenhet av att arbeta med Advanias största kunder och partners som konsumerar managerade tjänster. Under sitt breakout-pass berättar han om den modell Advania byggt upp. Flexibilitet och agilitet är ledorden i vår sourcingleverans. Fredrik berättar om vår leverans som är hundraprocentigt svensk, men med möjligheten att konsumera tjänster hos olika molnleverantörer. Det blir både tryggare och enklare och du som kund kan istället fokusera på verksamheten.