Candidator DGC är ett framgångsrikt IT-företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden under devisen ”Make IT simple”. Vår strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

Presentation

Overkligt bra kundupplevelse

Med devisen att leverera en ”overkligt bra kundupplevelse” har Candidator DGCs alla kundteam ett mycket stort ansvar och arbetar i ett nära samarbete sina kunder. Att finnas nära kunderna både geografiskt och i tanken kommer Jan Franzén att berätta mer om under sin presentation. Att leveransen dessutom är overkligt säker handlar om Candidator DGCs paketerade standardtjänster som alltid anpassas till kunden verksamhet. År 2018 valde en av Sveriges ledande varuhuskedjor Candidator DGC som sin IT-partner, med höga krav på säkerhet och en Cloud First strategi har deras resa mot molnet nu börjat. Detta projektet har Jan med sig som ett spännande case där du kommer få veta mer om kunden, deras utmaningar och Candidator DGCs lösningar.

Talare

Jan Franzen, Candidator DGC

Jan Franzen, Candidator DGC
.

Jan Franzén har över 20 års erfarenhet inom IT-branschen och när han blev en del av Candidator DGC för två år sedan hade han roller som platschef och Key Account Manager i bagaget. Jan arbetar med kunder som varit betydande för Stockholmsregionens expansionsresa inom Candidator DGC och han har varit med och utvecklat kontoret som nu ligger på Sveavägen 145.

.

Chung-wai Lee, produktspecialist på Cisco

Chung-wai Lee, produktspecialist på Cisco

Chung-wai Lee är produktspecialist på Cisco med fokus på säkerhetshot i Cisco EMEAR. Chung-wai har en bakgrund som systemarkitekt med över 15 års erfarenhet inom IT-industrin. Hon har i många år arbetat som projektingengör inom försvarsmakten, ansvarig för utveckling och upphandling av militära befäl och styrsystem. Sedan 3 år tillbaka är Chung-wai en återkommande föreläsare på Cisco Live.