Att digitalisera kärnverksamheten är den största utmaningen för IT-organisationen idag. Trots det utvärderas IT-organisationen fortfarande primärt på budgetuppfyllnad och driftsäkerhet, två mål som säger lite om affärsvärdet som digitaliseringen kan skapa.

Vi på Euvic har full förståelse för utmaningen och har byggt vårt bolag med 2000 systemingenjörer för att hjälpa till med just digitaliseringen av våra kunders affärsprocesser.

Presentation

Innovera eller dö

– lärdomar från Arrivas resa från en omodern on-prem-miljö till all-in-AWS

För tre år sedan var Arriva i ett besvärligt läge med en gammaldags on-prem-miljö och låg användarnöjdhet. Med krav på sig att vinna fler anbud och växa bolaget var IT och fungerande digitala tjänster ett måste för att lyckas. Vi kommer berätta om hur Arriva lyckades med sin resa från en gammal modern infrastruktur till att idag producera innovativa digitala tjänster som hjälper dem att konkurrera mer framgångsrikt och växa bolaget.

Talare

Andreas Södermark

Andreas Södermark CEO, Euvic Sweden

Med brinnande intresse för samhällsutveckling och särskilt den snabba teknikutvecklingen i USA och främst Kina leder Andreas Södermark Euvic svenska verksamhet som ingår i Euvic-gruppen med 2000 utvecklare i Polen. Han är en av få som kan titulera sig Svensk Mästare i Ekonomi, har bakgrund som kategorichef i byggbranschen och en mängd resor jorden runt och har en hel del intressanta perspektiv att dela med sig av.