Community Powered Innovation

Red Hat är världens ledande leverantör av open source-baserade mjukvarulösningar, med en community-baserad approach för att skapa pålitliga och högpresterande produkter inom cloud, Linux, middleware, lagring och virtualisering. Red Hat erbjuder även prisbelönt support, utbildning och konsultverksamhet.

Det traditionella sättet att utföra system- och tjänsteintegration, med centraliserade team som kontrollerar monolitisk teknologi, bromsar utvecklingen och den långsiktiga användbarheten av distribuerade applikationer. Traditionell integrationslösningar såsom ESB har fördelar som att prioritera säkerhet och dataintegritet, men de är också beroende av ett enda team för att definiera integrationer för hela organisationen.

Dagens löst kopplade, molnbaserade applikationsarkitekturer utvecklade med Agile- och DevOps-metoder behöver ett lika smidigt och skalbart tillvägagångssätt för integration. Red Hats syn på agil integration är just det, ett sätt att koppla dina resurser som kombinerar integrationsteknologi, CI/CD och molnbaserade plattformar för att förbättra hastigheten och säkerheten vid leverans av program. Specifikt innebär smidig integrering att integrera teknologier som API: er i Linux-containers samt utvidga integrationsrollerna till tvärfunktionella team.

Presentation

Red Hat och Accenture i en gemensam presentation i ämnet Agile Integration-plattform för att stödja digitala omvandlingsinitiativ. Presentatörerna delar arkitektoniska principer och kundexempel.

Mer information kommer

Talare

Jonas Allared, Accenture

Jonas Allared, Accenture

Jonas Allared, Accenture: Lång erfarenhet inom komplexa implementationsprojekt med fokus på integration och arkitektur, både teknik och verksamhetsnära roller och projekt. Främst erfarenhet från Telecom och Retail industrin.

Darren Long, Red Hat: Middleware Sales Specialist for Nordics market

Darren Long, Red Hat

Darren Long, Red Hat: Middleware Sales Specialist for Nordics market, focussed on modern integration solutions. Long history in the IT industry with deep experience in helping companies build out modern middleware and integration architectures.