Advania Sverige AB är etablerade som ett av de ledande IT-tjänsteföretagen på marknaden. Genom ett komplett utbud från försörjning till värdeadderade tjänster hjälper vi våra kunder med allt från traditionell IT till IT-driven innovation. Tillsammans med ett antal noga utvalda samarbetspartners erbjuder vi lösningar och tjänster genom hela livscykeln, från design, arkitektur och implementering till support, drift och förvaltning.Vår styrka är flexibilitet och skalbarhet och en stor närhet till kunden. Vår erfarenhet är att ett långsiktigt partnerskap är den bästa förutsättningen för maximal kund- och verksamhetsnytta. Det är en av flera orsaker till varför vi har bland de mest nöjda kunderna på marknaden idag.

Ämne för Keynote

Advania och HPE presenterar: Per Schlingmann – Digital Express

Digitalisering och den teknologiska utvecklingen förändrar världen och påverkar allt och alla. De fördelar företag traditionellt har haft slås i spillror när nya affärsmodeller gör entré. Robotiseringen stöper om offentlig sektor och den arbetsmarknad vi vant oss vid är ett minne blott. I denna föreläsning ger Per Schlingmann sin bild av hur digitaliseringen påverkar nuet och framtiden. Han beskriver ett framtida samhälle där alla har tillgång till samma information och där ett nytt kommunikationslandskap och en ny ekonomisk geografi växer fram.

Samtalet fortsätter med Tomas Wanselius, VD Advania Sverige, samt Anna Granö, VD HPE Sverige, som diskuterar hur det ser ut framåt för dem och deras kunder.

Presentatör

Per Schlingmann - radar summit 2019

Per Schlingmann

Per Schlingmann är författare och entreprenör. Just nu skriver han en serie politiska thrillers som filmatiseras i Viaplayserien Den inre cirkeln. Han har tidigare varit partisekreterare i Moderaterna och har tillsammans med Kjell A Nordström skriver den uppmärksammade boken Urban Express som är utgiven i flera länder.

Tomas Wanselius,
VD Advania Sverige.

Ämne för Breakout

Har du fått det du avtalat men är ändå inte nöjd med leveransen?

För att kunna möta de allt högre krav som ställs från kunden krävs innovation och snabbtänkthet från oss som leverantör. Vi gör allt för att underlätta för våra kunder kring de olika lagar och förordningar deras verksamheter ställs inför så de kan fortsätta göra det som de är bäst på. Daniel Albertsson berättar om Advanias tydliga och agila modell kring detta.

Kom och lyssna på hur en managerad leverans kan stödja er innovationsresa och digitaliseringsstrategi utformad från en helsvensk leverans baserad på högsäkerhet. Flexibilitet och agilitet är ledord i vår leverans och det är kanske just därför vi har IT-branschens nöjdaste kunder.

Sourced By Advania Sweden 

Presentatör

Daniel Albertsson, CMO Advania

Daniel Albertsson, CMO Advania

Daniel Albertsson, CMO på Advania, har mer än 23 års erfarenhet av IT-branschen inom försäljning och kommunikation. Han har lång erfarenhet av att arbeta med Advanias kunder och partners som konsumerar cloud genom managerade tjänster.